Over Ons

Wie we zijn

Mijn naam is A. Mougou
Ik heb ruim 19 jaar ervaring in de schoonmaakbranche opgedaan zowel binnen als buiten Nederland. Ik ben eerst bij een bedrijf in loondienst begonnen, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan bij grote bedrijven zoals Gom, FSH, EFFECTIVE GROEP en CSU. Mijn ambities heb ik met beide handen gegrepen zo ben ik doorgestroomd in mijn vakgebied. In het begin was ik een schoonmaak medewerker, maar ik werd al snel rayonleider en daarna objectleider.

In 2015 heb ik de stap genomen om als zelfstandige te werken. Het begon eerst allemaal voor particulier, maar we groeide al snel uit naar grotere klanten zoals restaurants en events. Zowel nationaal als internationaal.

Onze grootste trots was in 2018 toen we onze kwaliteit van schoonmaakt op grote schaal konden laten zien bij Johan Cruijff ArenA voor en na wedstrijden.

Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in diverse vlakken en heb ik ook o.a. mijn asbest
certificaat behaald en kan ik te werk gaan met verschillende apparatuur; zoals schrobmachines, zuigmachines, de fantomat reinigingssysteem, stoomreinigers en tapijtmachines. Ik ben oplossingsgericht en dat zult u ook in mijn werk terug zien.
Verder denk ik graag mee met mijn klanten en lever maatwerk. MCC denkt dus mee en handelt altijd vanuit eigen vakspecialisme. In één oogopslag kan ik zien wat er precies nodig is om aan de wensen van de klant te voldoen en deze zelfs te overtreffen.’’

10

Jaren Ervaring

104

Afgeronde Projecten

93

Klanten Reviews

102

Mensen Tevreden

ONZE PARTNERS

Trots op onze samenwerkingen!

Hulp nodig?