M.C.C voor uw tuin

Het ontwerpen van een tuin is een vak apart. Gelukkig hebben we bij M.C.C meer dan 19 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder u.
Bij het ontwerpen van een tuin zijn uw wensen en behoeften van essentieel belang en liggen daarmee ten grondslag aan het uiteindelijk ontwerp.

Om een goed ontwerp tot stand te kunnen brengen gaan we met u in gesprek over uw visie op uw tuin. Wat heeft u nodig? Een goedbereikbare plek voor de container? Een opbergruimte voor fietsen, barbecue en/of (tuin)gereedschap? Wilt u een groot terras met veel plek om in (of juist uit) de zon te kunnen zitten? Is tuinverlichting wenselijk of misschien zelfs noodzakelijk? Of ziet u liever veel gras, groen en beplanting? De antwoorden op onder ander deze vragen geven ons de blauwdruk voor het ontwerp van de tuin.

Kan ik bij jullie terecht voor het onderhoud van mijn tuin?

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw tuinonderhoud. Dat is voor ons een retorische vraag. U heeft te weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden of u houdt niet van tuinieren. Misschien wilt u uw tuin wel zelf onderhouden, maar de grote snoeibeurt of tegelproblemen oplossen is een té grote uitdaging. Of wellicht werkt uw gezondheid tegen als u de wekelijkse of maandelijkse tuinklusjes wilt uitvoeren.

Dan vraagt u om hulp. Want u kunt niet alles. Want uw tuin vraagt gewoon regelmatig om aandacht. En u heeft niet voor niets een heel bedrag geïnvesteerd in uw droomtuin.

Comparison Image 1
Comparison Image 2
Hulp nodig?