Algemene schoonmaak

Een schone omgeving is een prettige omgeving. Of dit nou thuis is of op kantoor. Een schoon en verzorgd gebouw is het visitekaartje van een onderneming. Als schoonmaakbedrijf weten we wat hiervoor nodig is. Voor onze relaties leveren we maatwerk in kantoorschoonmaak. Een nette en correcte manier van werken, rekening houdend met de wensen van uw eigen medewerkers en apparatuur, is daarom vanzelfsprekend.

Reiniging en onderhoud van vloeren en meubilair

Om vloeren en meubilair representatief, veilig en in een goede conditie te houden en te laten stralen is periodiek grondig onderhoud een must!

Een van onze belangrijkste activiteiten is professioneel tapijt reinigen. Dat doen wij als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor vloeren grondig. De vloerbedekking krijgt weer een frisse uitstraling. Vlekken en vieze geurtjes zijn verleden tijd en het tapijt krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Daarnaast onderhouden wij ook marmer vloer, natuursteen en tegels in het sanitair en houten vloeren.

Dit zelfde geldt ook voor het meubilair, welke met exta zorg moet worden behandeld, rekening houdende met het soort materiaal.

Grafitti verwijderen

Om graffiti professioneel van gevels te verwijderen, is kennis en ervaring nodig Het hangt namelijk af van welk soort graffiti er is gebruikt en de ondergrond waarop gespoten is. We maken onderscheid tussen: stoomcleanen, reinigingsmiddel en stralen.Per situatie bepalen wij in overleg met u welke methode het beste is.

Gevelreiniging & glasbewassing

Glasbewassing en gevelreiniging zijn van groot belang voor de uitstraling en het langdurig onderhoud van uw pand.

Daarom kunt u bij MCC terecht voor o.a.: glazenwassen, het reinigen van daken en goten, schoorsteen vegen, het reinigen van rolluiken en het reinigen van zonnepanelen.

Dieptereiniging keukens en toiletten

Een jaarlijkse dieptereiniging is van belang, want bij het dagelijks onderhoud van uw ruimte is het mogelijk dat de moeilijk bereikbare plekken niet goed worden behandeld. De afvalstoffen die ontstaan zorgen voor bacteriegroei en onaangename geuren. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van uw ruimte te behouden, is onze dieptereiniging zeker geen overbodige luxe.

Opleveringsschoonmaak

MCC verzorgt ook de schoonmaak na oplevering van nieuwbouw, renovatie en verhuizing, zodat de basis gebruiksklaar wordt gemaakt.Een goede basis is een goed begin, zodat hierop verder gebouwd kan worden.

Bij de opleveringsschoonmaak houden wij rekening met de voorschriften en planning van de opdrachtgever, zodat alles volgens strikte richtlijnen worden uitgevoerd.

Hulp nodig?