Een allround bedrijf

M.C.C. is een allround bedrijf, die ook klussen kan uitvoeren in en rondom uw huis of bedrijf. Wij verzorgen o.a. renovaties (badkamer en keuken), leggen complete waterleidingen aan, plaatsen dakramen en dakkapellen en meer in overleg. Daarnaast hebben wij in al deze gevallen ook de beschikking over een professionele schilder die ons bouwwerk helemaal af kan maken met een prachtig nieuw laagje verf.

Uw woonkamer weer als nieuw

Onze schilder professional komt graag bij u langs. Wij kunnen uw wanden sauzen of een sierpleister aanbrengen en kunnen uw binnendeuren voorzien van een puik stukje schilderwerk dat er zijn mag!

Uw kozijnen weer in topconditie

Hebben uw kozijnen een onderhoudsbeurt nodig en zoekt u een schilder die de klus op een professionele manier kan uitvoeren? Neem dan contact op met M.C.C . Onze professionele schilder kan alle schildersklussen voor u uitvoeren zoals het aflakken van binnen en buitenkozijnen, het schilderen van deuren, het opspuiten van plafonds en het afwerken van wanden met sierpleister. Lees hieronder wat ons schilder professional allemaal kan leveren of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wij kijken ook naar uw plafond

Wanneer wij een schilder naar u sturen om met u de werkzaamheden te bespreken, kijkt deze standaard naar uw plafond. Want mooi schilderwerk wordt teniet gedaan wanneer uw plafond ook aan onderhoud toe is. Daarom zal onze schilder ook een voorstel doen om uw plafond er weer als nieuw uit te laten zien.

Neem contact op voor een scherpe offerte

Heeft u een professionele schilder nodig die het beste schilderwerk kan leveren? Neem dan contact met ons op. Onze schilder komt graag bij u langs om samen met u de status van uw huidige schilderwerk door te nemen en u krijgt dan van ons  een scherpe offerte om uw woning of bedrijf er weer als nieuw uit te laten zien.

Hulp nodig?