Over Ons

Wie we zijn

Mijn naam is A. Mougou
Ik heb ruim 19 jaar ervaring in de schoonmaakbranche opgedaan zowel binnen als buiten Nederland. Het begon bij een bedrijf in loondienst. In 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Voordat ik begon als zelfstandige heb ik veel kennis opgedaan. Ik werkte voor grote schoonmaakbedrijven (o.a GOM , FSH , EFFECTIVE GROEP en CSU ). Mijn ambities heb ik met beide handen gegrepen zo ben ik doorgestroomd in mijn vakgebied. In het begin was ik een schoonmaakmedewerker, maar ik werd al snel rayonleider en daarna objectleider.
Daarnaast heb ik mijn asbest certificaat behaald. Verder kan ik te werk gaan met verschillende apparatuur; zoals schrobmachines, zuigmachines, de fantomat reinigingssysteem, stoomreinigers en tapijtmachines. Ik ben oplossingsgericht en dat zult u ook in mijn werk terug zien.
Verder denk ik graag mee met mijn klanten en lever maatwerk. MCC denkt dus mee en handelt proactief vanuit eigen vakspecialisme. In één oogopslag kan ik zien wat er precies nodig is om aan de wensen van de klant te voldoen en deze zelfs te overtreffen.’’

Onze klanten

Het Mougou cleaning center verricht werkzaamheden voor woningbouwcorporaties, bedrijven, instellingen en particulieren.

9

Jaren Ervaring

104

Afgeronde Projecten

93

Klanten Reviews

102

Mensen Tevreden

ONZE PARTNERS
×