Schilderwerk

Uw kozijnen weer in topconditie

Hebben uw kozijnen een onderhoudsbeurt nodig en zoekt u hiervoor en schildersbedrijf dat een schilder kan leveren die de klus op een professionele manier kan uitvoeren? Neem dan contact op met M.C.C . Ons schildersbedrijf kan alle schildersklussen voor u uitvoeren zoals het aflakken van binnen en buitenkozijnen, het schilderen van deuren, het opspuiten van plafonds en het afwerken van wanden met sierpleister. Lees verder wat ons schildersbedrijf allemaal kan leveren of neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een allround bedrijf

M.C.C is een allround bedrijf dat alle klussen uit kan voeren in uw huis of bedrijf. Wij zijn dus niet alleen als schildersbedrijf actief. Wij verzorgen badkamer en keuken renovaties, leggen complete waterleidingen aan, plaatsen dakramen en dakkapellen en verzorgen verbouwingen. Het is dan wel zo gemakkelijk dat wij in al deze gevallen ook de beschikking hebben over een schilder die ons bouwwerk helemaal af kan maken met een prachtig nieuw verflaagje.

Wij kijken ook naar uw plafond

Wanneer wij een schilder naar u toe sturen om uw huidige schilderwerk te bekijken dan kijkt deze ook altijd even naar boven. Want mooi schilderwerk in uw woonkamer wordt teniet gedaan wanneer uw plafond ook aan onderhoud toe is. Daarom zal onze schilder ook een voorstel doen om uw plafond er weer als nieuw uit te laten zien.

Uw woonkamer weer als nieuw

Ons schildersbedrijf komt ook graag bij u langs wanneer u een schilder nodig heeft voor uw woonkamer. Wij kunnen uw wanden sauzen of een sierpleister aanbrengen en kunnen uw binnendeuren voorzien van een puik stukje schilderwerk dat er zijn mag.

Neem contact op voor een scherpe offerte

Heeft u een schilder nodig en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste schilderwerk kan leveren? Neem dan contact met ons op. Onze schilder komt graag bij u langs om samen met u de status van uw huidige schilderwerk door te nemen en u krijgt dan van ons schildersbedrijf een scherpe offerte om uw woning of bedrijf er weer als nieuw uit te laten zien.

×